Nieuws

16
jun

TA EFFORT onder nieuwe Stichtingsnaam “Sterk in Tennis”

Tennisschool TA EFFORT

(7) Tennis Academy EFFORT – Startpagina

Tennisschool TA EFFORT en Regiotraining Achterhoek zullen in september van dit jaar samen verder gaan onder de vlag van Stichting STERK in TENNIS. Het woordjes STERK  is een afkorting van Samenwerkende Tennisorganisaties EFFORT, Regiotraining en Kei-Fit.

Kei-Fit is de faciliterende organisatie in het geheel. Kei-Fit heeft tennishallen in Haaksbergen, Lichtenvoorde en Gendringen, waarbij Haaksbergen voorzien is van (gravel) buitenbanen. Op vrijdag 14 juni jl. was er een goed bezochte informatieavond voor ouders/verzorgers, spelers/speelsters van de Regiotraining en de tennisschool en andere belangstellenden bij Kei-Fit in Lichtenvoorde. Loet Baard en Henk Klein Hesselink vertelden over de plannen van de nieuwe Stichting. Op 7 juli a.s. zal er een eerste gezamenlijke activiteit plaatsvinden, dan is er nl. een kennismakingsdag/meetraindag voor spelers/speelsters uit de hele regio in de tennishal van Kei-Fit in Lichtenvoorde. Deelname is gratis! Aanmelden kan bij info@sterkintennis.nl

1
apr

Clinics TA Effort succes!

(6) Tennis Academy EFFORT – Startpagina

Zondag 31 maart was de laatste clinic van de reeks van zes op ”t gebied van bewegingsvaardigheid georganiseerd door TA Effort. In tennishal Kei-Fit te Lichtenvoorde wisselden collega-trainers uit de regio o.a. ervaringen uit wat betreft trainingen aan spelertjes in de categorie Rood toegespitst op bewegingsvaardigheid (o.a. warming-up) . De trainers ervoeren alle bijeenkomsten als zeer zinvol en zeer zeker voor herhaling vatbaar. Vooral het uitwisselen van ervaringen/kennis werd als zeer prettig ervaren. De tennisschool kijkt of er per seizoen standaard een aantal van dit soort bijeenkomsten in de regio geïnitieerd kunnen worden.

1
apr

Derde scoutingsdag TA EFfort druk bezocht!

De derde scoutingsdag op zondag 24 maart van TA Effort werd goed bezocht. Onder toeziend oog van Hans Jorna – scout vd KNLTB – en trainers van de tennisschool, lieten de spelers/speelsters uit de regio hun vaardigheden zien. Enkele spelers/speelsters van TA Effort mochten vandaag aan de landelijke dag deelnemen.

31
mrt

Sem Ribbers – TA Effort – wint open toernooi in Deventer!

Sem Ribbers – TA Effort – wint het ‘Goede Start Open Jeugdtoernooi’ bij Deventer L.T.C. in de categorie JE12. Super goed gedaan Sem, gefeliciteerd!

24
mrt

Junioren Tour Brons TA Effort

Het Junioren Tour Brons TA Effort zit erop. Vol trots kijken we hier op terug. De wedstrijden zijn gespeeld en de winnaars bekend! Wat een spannende partijen van hoog niveau hebben we gezien. Onder toeziend oog van bondsgedelegeerde mevr. H. Moezelaar werden de prijzen uitgedeeld. In dit toernooi werden rond de 60 wedstrijden gespeeld in twee weekenden. De prijzen werden alsvolgt verdeeld:
JE 12: 1e prijs Jort Stigter (Gouda) 2e prijs Tim Ganzeboom Haaksbergen
ME12:1e prijs Kirsten Schild (Voorschoten) 2e prijs Kris Rewinkel (Hengelo Gld.) JE14: 1e prijs Alec Pijnacker (Amsterdam) 2e prijs Steven Hoek (Zwolle) JE16: 1e prijs Xander Temming (Loosdrecht) 2e prijs Tom Epping (Enschede)

Xander Temming (Loosdrecht)