Category: Geen categorie

23
dec

Junioren Tour Toernooien t/m week 3 geannuleerd!

Alle toernooien in de periode t/m 19 januari kunnen vanwege de nieuwe Corona-maatregelen niet doorgaan. De KNLTB past bij deze toernooien de status aan naar “geannuleerd” op de publieke pagina op MijnKNLTB. Op 20 januari a.s. wordt er o.a. een beslissing genomen over speelweek 4.

 

11
nov

Junioren Tour Toernooien t/m WEEK 50 afgelast!

Het kabinet heeft wederom extra maatregelen aangekondigd om de snelle stijging van het aantal Coronabesmettingen tegen te gaan. Deze maatregelen hebben ook consequenties voor de organisaties van toernooien. Bekend is dat de Junioren Tour toernooien t/m WEEK 50 NIET doorgaan!

15
okt

JUNIOREN TOUR TOERNOOIEN WEEK 44 EN 45 GAAN NIET DOOR!

Het kabinet heeft extra maatregelen aangekondigd om de snelle stijging van het aantal Coronabesmettingen tegen te gaan. Deze maatregelen hebben ook consequenties voor de organisaties van toernooien. Zowel de reguliere open toernooien in week 42 t/m 46 als de Junioren Tour toernooien in week 44 en 45 gaan NIET door! Ons toernooi het “TA EFFORT / KEI-FIT Junioren Tour Brons Najaar 2020 Enkel t/m 12 jaar” (31 oktober en 01 november) en het toernooi in het weekend van 07 en 08 november “TA EFFORT / KEI-FIT Junioren Tour Brons Najaar 2020 Enkel t/m 16 jaar” gaan dus ook definitief NIET door! Graag hopen we jullie op een later tijdstip tijdens één van onze andere toernooien te zien!

17
sep

Start seizoen perfect!

Onder prima weersomstandigheden had tennisschool TA Effort op zaterdag 29 augustus een geweldige ochtend bij Pitch & Putt Diepenheim als start van het nieuwe seizoen. De oudste spelers /speelsters hadden eerst een training op mentaal gebied met als thema “Focus en Re-Focus”, daarna liepen ze 9 holes op de golfbaan. De jongste kinderen liepen 9 holes op de voetbalgolfbaan. Afsluitend werd er met z’n allen een heerlijke lunch genuttigd, welke perfect geregeld was door Pitch & Putt Diepenheim. Het bestuur, sponsor tennisdistrict.com en samenwerkingspartner Kei-Fit waren ook aanwezig bij de aftrap van het nieuwe seizoen. Aanmelden voor het nieuwe seizoen kan nog steeds via info@taeffort.nl

29
jul

TA EFFORT en KEI-FIT organiseren gezamenlijk acht Junioren Tour toernooien!

Tennisschool TA Effort heeft in samenwerking met de organisatie Kei-Fit acht jeugdtoernooien in de Junioren Tour reeks aangevraagd bij de KNLTB. Doel is om jeugdig talent een (groter) podium te bieden in het oosten van Nederland. Zo ver het zich nu laat aanzien worden er ook acht toernooien geaccepteerd. Zeven in de categorie BRONS en één in de categorie ZILVER. Het eerste toernooi staat gepland in het weekend van 31 oktober. We zullen jullie via Facebook op de hoogte houden. We zijn enorm blij dat we als tennisschool in samenwerking met Kei-Fit in deze regio een dergelijk platform kunnen bieden voor de jeugd. Wordt vervolgd!

21
jun

Voorspeeldagen TA EFFORT

Op zondag 28 juni en zondag 5 juli zullen er VOORSPEELDAGEN worden georganiseerd door tennisschool TA Effort voor spelers/speelsters uit de Achterhoek en Twente in de categorieën ROOD / ORANJE / GROEN  EN GEEL. De eerste dag zal plaatsvinden in Haaksbergen bij Kei-Fit en de tweede bij de Vijverberg in Doetinchem. Beide dagen beginnen om 13. 00 uur en zullen rond 15.30 uur eindigen. De voorspeeldagen zijn bedoeld om nieuwe talenten uit de regio te scouten. Alle verenigingen in de regio hebben hier inmiddels bericht van gehad.

 

29
apr

Komende 14 dagen in het teken van “Inhaaltrainingen”

Door de maatregelen die waren getroffen door de overheid om het Corona-virus terug te dringen kon er een aantal weken niet getraind worden bij TA Effort. Vanaf woensdag 29 april mag dit – onder bepaalde voorwaarden – weer . De trainingen zullen plaatsvinden op de buitenbanen van Kei-Fit in Haaksbergen.  De spelers/speelsters en ouders/verzorgers zullen op de hoogte worden gebracht van de maatregelen die getroffen worden op basis van het stappenplan van de KNLTB om verspreiding van het virus zoveel mogelijk tegen te gaan. Na de ‘inhaal’- periode zal het buitenseizoen beginnen

.

31
mrt

Corona-maatregelen verlengd!

Tijdens de persconferentie (dinsdag 31 maart) werd duidelijk dat de maatregelen m.b.t. het terugdringen van het Corona-virus geldend tot en met 6 april door de regering zijn verlengd tot en met dinsdag 28 april. In de week voorafgaande aan deze datum wordt beslist of er nogmaals een verlenging komt of dat de maatregelen versoepeld dan wel aangescherpt worden. We zullen zoveel mogelijk doen om het contact met de kinderen en ouders/verzorgers te continueren, zoals we nu ook al doen. We stellen het enorm op prijs dat er heel veel foto’s en filmpjes naar ons toegestuurd worden. Top!! Dit kan nog steeds via loet@taeffort.nl of han@taeffort.nl (alvast hartelijk dank)
Blijf vooral gezond en hopelijk zien we elkaar zeer spoedig weer in levende lijve!

16
mrt

Trainingen liggen stil ivm Corona-virus!

De regering heeft verregaande maatregelen getroffen om het Coronavirus terug te dringen. Scholen, sportclubs en horeca moeten dicht om de verspreiding van het virus tegen te gaan. De KNLTB volgt het advies en de richtlijnen die zijn afgegeven door de regering en op basis hiervan zullen wij als tennisschool – helaas – ook al onze activiteiten met onmiddellijke ingang staken, in ieder geval t/m 6 april. Ook de tennisaccommodaties van Kei-Fit, waar we gebruik van maken, zijn vanaf gisteren gesloten t/m 6 april. Alle trainingen zullen dus tot nader orde worden verschoven tot na deze datum. We houden jullie via de mail op de hoogte. Ook op de site van de KNLTB kunnen jullie de nodige informatie vinden:

https://www.knltb.nl/nieuws/2020/03/tennis-en-het-coronavirus

8
mrt

TA EFFORT Junioren Tour Brons t/m 12 jaar

Zaterdag 7 maart jl. was de start van ons TA EFFORT Junioren Tour Brons Toernooi t/m 12 jaar. De jongens hadden een vol schema van 16 deelnemers en er deden 11 meisjes mee. Het toernooi werd in de tennishal van Kei-Fit Gendringen gespeeld.  Op zondag werden de halve finales en de finales gespeeld. Uiteindelijk bereikten Elin van de Bovenkamp en Kealey Chau de finale bij de meisjes en de finale bij de jongens ging tussen Luca Hooijer en Kees Nagtegaal. Kealey Chau en Kees Nagtegaal bleken daarbij het sterkst te zijn. Er werden zeer spannende en sportieve wedstrijden gespeeld, onder wel heel vreemde omstandigheden omdat dit ook het begin van de Corona-crisis was en spelers geen handen mochten schudden enz. Het toernooi t/m 14 jaar werd een week later afgelast ivm de crisis.

2e plaats Elin van de Bovenkamp       1e plaats Kealey Chau                         2e plaats Luca Hooijer     1e plaats Kees Nagtegaal