Future ORANJE

Ons uitgangspunt is om zeer goede trainingen aan gelijkgestemden aan te bieden, zo dicht mogelijk bij de woonplaats van het kind aan te bieden.

Om deel te mogen nemen aan onze trainingen moet uw zoon/dochter lid zijn en ook lessen volgen bij een bij een KNLTB aangesloten vereniging. Daarnaast adviseren wij het beoefenen van een tweede sport (teamsport) sterk aan.

In het “indoorseizoen” bieden wij als kennismaking 13 trainingen van twee uur per week aan. Onze trainingen bestaan uit één uur tennis en één uur bewegingsscholing. Na deze cyclus kunt u uw kind inschrijven voor een vervolg van deze training. U zult hierover later geïnformeerd worden.

De kosten voor deze trainingen zijn € 280,00 per kind, inclusief training T-shirt en HEAD hoody (gespreide betaling mogelijk).

Uw zoon/dochter zal door ons in de voor hem/haar meest geschikte groep worden geplaatst.

In het onderstaande formulier kunt u een voorkeur aangeven waar en wanneer uw zoon of dochter kan trainen. Daar waar mogelijk zullen wij daarmee rekening houden. Indien uw voorkeur te afwijkend is van onze keuze, nemen wij telefonisch contact met u op!

Aanmeldformulier ORANJE